richie Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Docela se to dalo čekat, když si to celej svět v jeden den začne stahovat. Citovat
spleskin Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 :-D server mi frt nejde ale jako jízda s broukem mě baví :-D Citovat
peto.vac Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 K predobjednavke som dostal kod na DLC Special Mercedes SLS AMG Coupe Black Series Pack,kde sa ten kod zadava...??? Citovat
spleskin Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Redeem code ve storu ale mě se je ete nepodařilo sosnout...asi pretizeny Citovat
valis1 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 ja kdyz ho zadavam tak mi to furt vyhazuje error... Citovat
peto.vac Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Lebo neaky Mercedes som stiahol priamo v hre bez pouzitia kodu...Tak ze ci je to on a ked ano,tak naco rozdavali kody...??? Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 To není on. Ve storu je AMG GT a on má AMG SLS Citovat
Marr Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 S tema redeem kodama je to globani problem, uz to resi. Citovat
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Ted ten server dostane zahul, pze spoustu lidi na to cekalo... ale to tak bejva ze vsema lepsima hrama... Kod na DCL zadavas ve Store Citovat
Moderators romeno Odesláno Říjen 8, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 DLC kody prozatim nejdou stahnout , mejte trpelivost , sony to resi . Servery to nedavaji... Citovat
valis1 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 ja ted ty kody zadal pres pc a vzalo mi je to :) Citovat
Evok Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 (upraveno) Tak jsem objednal tento bundle http://www.jrc.cz/hra_ps4_playstation_4_konzole_500_gb_white_drive_club snad zítra odešlou ať je přes víkend co hrát :) Upraveno Říjen 8, 2014 uživatelem Evok Citovat
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Ten bílej ovladač je super :bash: Citovat
peto.vac Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 DLC kody prozatim nejdou stahnout , mejte trpelivost , sony to resi . Servery to nedavaji... Mne to prave v pohode zobralo,este taka otazka,kod mozem zahodit...???Kde sa to ulozilo,na disk,ci k mojmu uctu (bonusove auto)...??? Citovat
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Musím potvrdit..bílej ovladač je luxusní..sám mám z Destiny bundlu jeden a nádhera..s černou nelze rovnat.. Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Na hrej.cz recenze www.hrej.cz/recenze/driveclub-4987/#diskuze Citovat
Umberto Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Tak já hodím děti spát a potom na to vlítnu:-) Citovat
subtitles017 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 ted jsem to zkousel a porad mi to nefunguje.. ma někdonnějakou jinou zkušenost? Citovat
spleskin Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Až přijdu z práce, tak to prubnu ale dopol. To nešlo Citovat
fikuss_cz Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Ne stale to nefici...bohuzel Citovat
Shark88 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Musím potvrdit..bílej ovladač je luxusní..sám mám z Destiny bundlu jeden a nádhera..s černou nelze rovnat.. co si budeme povídat, i ta bílá konzole je parádní a lituju, že jsem si již koupil černou.... Citovat
tofi Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 koncim s ctenim recenzi cehokoliv, kvuli spatnym recenzim jsem hru malem nekoupil, nakonec jsem si rekl ze to zkusim jestli je to takova tragedie jak vsude pisi, a musim rict ze jsem ze hry nadseny, naprosto dokonala fyzika, model chovani pneumatik, chovani auta na horizontech, ztrata adheze pri vyjeti mimo trat, vse je velmi realne, kdyz to porvonam s Forzou tak bych rekl ze tady je to mnohem realnejsi, uplne mi to evokuje GT5 a GT6, je to vic pro lidi co maji radi simulator, naopak kdo je zvykly na arkady tak tohle se mu moc libit nebude, zavody jsou stale vetsi vyzvou jak clovek pokracuje k dalsim a dalsim eventum, takze za me 90% Citovat
dejwik Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Udelal jsem open club s nazvem Czech Drivers, tak se pridejte kdo mate chut ;-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.