spleskin Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Hmmm mě to frt nejde frt off line Citovat
Panther Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 (upraveno) Tofi presne srat na recenze jsou k hovnu ;) ja ted dal 19 level :D // Ok level 20 done :D Upraveno Říjen 8, 2014 uživatelem Panther Citovat
subtitles017 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 nevíte, jestli jde byt ve více clubech najednou? Citovat
spleskin Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Vám uz jdou cluby ? Ja mám totiž tu ps+ verzi Citovat
subtitles017 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 no pry uz by to jit melo.. ale ja to nezkoušel.. az večer budu hrát a to tedy doufám, ze uz to půjde.. Citovat
dejwik Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 No vcera vecer mi to jeste psalo ze klub je inactive, tak uvidime dneska vecer az dorazim domu... Citovat
spleskin Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 No......mě to frt píše lost connection Citovat
Marr Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Servery porad nic. To je fakt fiasko... Citovat
subtitles017 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 zvláštní, ze někomu to normálně funguje.. no zvláštní, prostě ma asi někdo štěstí a holt se tam nekam nacpe.. :( ale už ne to taky pěkně štve.. Citovat
spleskin Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Mě se zda že ten kdo má ten upgrade ps+ verze tak si musí počkat na vydání driclubu na ps+ Citovat
Marr Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 spleskin: Ja sice mam digitalni verzi, ale koupenou jeste jako pre-order. Citovat
spleskin Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Ja taky digi ale tu verzi za 1000 tak třeba jestli lidi co maj klasik. verzi.......jestli jim ty cluby třeba jdou ? Citovat
Umberto Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Tak za mě musím říct, že jsem zatím spokojenej, odjetej první šampionát , snažím se vždycky zajet závod na všechny hvězdy, zatím se to daří. Líbí se mi jízdní model, dobré vyvážení mezi simulací a arkádou. Jedniné co jsme myslel že bude opravdu pecka je grafika, ale ta jedinná mě trochu zklamala, Auto je ok, ale trať a prostředí kolem mě příjde trochu odfláklé, divné jsou stromy (listy na stromech) a i struktura skály a povrchu u cesty...nevím je to možná jen můj blbej dojem. Jinak nasvícení a hra světla a stínů je realistická, zvlášť při západu slunce a podobně. Za mě bych dal 7/10 Citovat
spleskin Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Tak za mě musím říct, že jsem zatím spokojenej, odjetej první šampionát , snažím se vždycky zajet závod na všechny hvězdy, zatím se to daří. Líbí se mi jízdní model, dobré vyvážení mezi simulací a arkádou. Jedniné co jsme myslel že bude opravdu pecka je grafika, ale ta jedinná mě trochu zklamala, Auto je ok, ale trať a prostředí kolem mě příjde trochu odfláklé, divné jsou stromy (listy na stromech) a i struktura skály a povrchu u cesty...nevím je to možná jen můj blbej dojem. Jinak nasvícení a hra světla a stínů je realistická, zvlášť při západu slunce a podobně. Za mě bych dal 7/10 Jde ti club ? Jakou máš verzi hry ? Citovat
onefootman Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 To jsi me s tou grafikou prekvapil...na tak jak se chlubili ze realisticky zpracovali i kuru na stromech a podobny nesmysli co tvrdili bych tohle necekal... Citovat
Umberto Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Mám krabicovou limitovanou edici z JRC, včera večer mi klub nešel, pořád to psalo tu♥♥♥♥♥ní červenou hlášku o chybě. S tou grafikou jsem možná moc náročnej, nevím...kůry na stromech jsem si nevšímal, ale ty stromy mi fakt nesedí když to srovnám třeba s TLOU nebo dokonce s Crysis 3 , kterou jsem hrál ještě na starým xku 360. A i podél trati jen jako by barva písku nebo prachu, ale žádné jako by 3D výčnělky větší kamínky a tak. Ale spíš jsem spokojenej. Čekal jsem tento rok že si zahraju F1 na nové konzoli a oni se na to vykašlali tak jsem musel sáhnout po tomto, uvidíme jaký bude Porject cars. Každopádně koupě nelituju. Citovat
peto.vac Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Ale kde by mohli v hre na PS4 urobit realisticku koru stromov :D Este na PC ano,ale na PS4 sa moc vylepsovat neda,ved pol roka po zahajeni PS4 predaja a AC Unity je uz dalsia hra,ktora nepobezi na FULL HD... Citovat
onefootman Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Michas jabka s hruskama,nejdriv si zjisti nejaky info a taky cerstvi info nez se das nejakej dalsi unikatni prispevek Citovat
Umberto Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Tohle není o Full HD, tohle je o texturách, detailech, tvarech a barevném nádechu...prostě mě příjde že to trochu odflákli. Je asi pravda že je teď takový tlak na vydávání her, který nepamatuju a z toho důvodu je spousty věcí nedodělaných a neodladěných. Když to srovnám co dokázali vyždímat na staré generaci konzolí a to je jednalo o vyladění softtu. Uvidíme co dokážou u obou dvou nových konzolí, je na to ještě brzo. Sice teď trochu odbočním, ale kdyby se nějáký studio nudilo tak by mohli předělat starou Mafii na next-gen to by se mi líbilo:cheesygrin: Citovat
subtitles017 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 ja mam krabicovku a na servery jsem se ještě nedostal.. naposledy jsem to zkousel včera večer.. Citovat
onefootman Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Rano na EG psali,ze tvurci prohlasili neco ve stylu ze nejdrive musi nekteri lide prestat hrat a pak dostane na ostatni :D ,ale nechci to spatne interpretovat...koukni sam... Citovat
kasaco10 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Tohle není o Full HD, tohle je o texturách, detailech, tvarech a barevném nádechu...prostě mě příjde že to trochu odflákli. Je asi pravda že je teď takový tlak na vydávání her, který nepamatuju a z toho důvodu je spousty věcí nedodělaných a neodladěných. Když to srovnám co dokázali vyždímat na staré generaci konzolí a to je jednalo o vyladění softtu. Uvidíme co dokážou u obou dvou nových konzolí, je na to ještě brzo. Sice teď trochu odbočním, ale kdyby se nějáký studio nudilo tak by mohli předělat starou Mafii na next-gen to by se mi líbilo:cheesygrin: S Mafii s tebou naprosto souhlasim :thumbup: Citovat
peto.vac Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Tohle není o Full HD, tohle je o texturách, detailech, tvarech a barevném nádechu...prostě mě příjde že to trochu odflákli. Je asi pravda že je teď takový tlak na vydávání her, který nepamatuju a z toho důvodu je spousty věcí nedodělaných a neodladěných. Když to srovnám co dokázali vyždímat na staré generaci konzolí a to je jednalo o vyladění softtu. Uvidíme co dokážou u obou dvou nových konzolí, je na to ještě brzo. Sice teď trochu odbočním, ale kdyby se nějáký studio nudilo tak by mohli předělat starou Mafii na next-gen to by se mi líbilo:cheesygrin: Tym som chcel povedat to,ze ak by tam dali az take detaily ako prepracovanu koru stromov,tak by zase museli niekde ubrat a tu sa da uz len na rozliseni uberat... Citovat
spleskin Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 Ja teda za jízdy nekoukam na stromy a na trávu :-D Citovat
Panther Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2014 tak abych vam to osvitil do "online modu" se muze pripojit kdokoliv (pokud ma stesti a je tam misto. servery nejdou protoze jsou plny pokud nekdo tu hru vypne hra tam nekoho pripoji random) Osobne mam verzi za litr a uz vcera jsem tam byl nekolikrat online ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.