Jump to content
  • 0

PS 3 hrozná grafika

wariorpolni
 Share

Question

Ahoj,mám problém .... PS 3 mám přes HDMI , ale ta grafika je opravdu humus .... dívám se z 1 metru , například u Uncharted je ta grafika oproti

asi jako místo 1024x768 na 800x600 prostě takové nevyhlazené (vím že PS 3 nemá vyhlazování,ale taky vím že tak to nevypadá) televizi mám http://lcd-televize.elektromedia.cz/hyundai-llf22814mp4 ... nevíte kde by mohl být problém ? Jinak foto dodad nemůžu , nemám čím,maximálně tak 5 megapixelový mobilní foto :(

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Ahoj,mám problém .... PS 3 mám přes HDMI , ale ta grafika je opravdu humus .... dívám se z 1 metru , například u Uncharted je ta grafika oproti
asi jako místo 1024x768 na 800x600 prostě takové nevyhlazené (vím že PS 3 nemá vyhlazování,ale taky vím že tak to nevypadá) televizi mám http://lcd-televize.elektromedia.cz/hyundai-llf22814mp4 ... nevíte kde by mohl být problém ? Jinak foto dodad nemůžu , nemám čím,maximálně tak 5 megapixelový mobilní foto :(

Máš špatně nastavený obraz. Najeď na nastavení monitoru a dej auto a je to. Nebo podrž hlavní vypínač a samo se ti nabídne nastavení obrazu.

• 0
Mám zatrhlé v nastavení všechny rozlišení (520,720,1080i,1080p)

Tak zatrhni jen 1080tky :D

No...konzoli sis zrovna koupil? Nebo ji máš už dýl a ten problém máš jen teď u uncharted?

No zřejmě ho má nově :wohow:

Uncharted má dobrou grafiku. Na tu si snad nikdo nemůže stěžovat...

Edited by canava

• 0

Zatrhni pouze 720p a všechny 1080 mělo by to pomoct. Jinak od tý televize bych stejně moc zázraky nečekal. Asi nemá žádný další herní nastavení co? Nebo nastavení obrazu zkus to i tam.. Jinak v PS jsou ještě pak možnost nastavit nějakej upscaling a vychytání barev pokud používáš televizi zkus to nastavit i tam a uvidíš. Nevzpomenu si ale přesně ted co to je za položku ani kde..