jamail Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Zdravím, když nahrávám tak se mi to buď po chvilce nebo hned začne sekat. Není to procesorem ani grafikou ale myslím že je to diskem. Interní mám jen jeden. nevíte co stím ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 refresh ---------------> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Co třeba ten hadr více popsat? Rychlost zápisu, stáří, model, značka popřípadě si ten hadr vygooglit a zjistit, jestli někdo jiný neměl stímhle problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000600000019SQ&Search=barracuda&SearchType=1 tenhle je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 To snad diskem být nemůže.Co máš za procesor?Já na svém stařičkém Celeron D 3,08Ghz, 1GB DDR, 9600GT vklidu natáčel s frapsem bez zaseknutí.A HDD jsem měl Maxtor 160GB 5400ot./min. rok výroby 2005 :D, takže bych to na disk neviděl .. zkus se podívat do nastavení, nebo jestli máš nejnovější verzi, zkus přeinstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Podľa mňa to bude skôr RAMkou, koľko jej máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 (upraveno) 8gb RAM paměti a mám i5 3570K Upraveno Březen 17, 2013 uživatelem jamail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 a jakou mas grafarnu? Zalezi co natacis, napr. kdyz chces natacet crysis 3 ktery ti normalne bezi na 30fps ale pri nataceni fps klesa takze to mas cca na 20fps, coz je celkem normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 ale to neni slabym PC.. crysis 3 rozjedu na ultra se 70 FPS .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 tak co mas za grafarnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 GTX 660 TI Gigabyte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 A co natáčíš za hry?Zkoušel si i jiné?Kvůli tobě jsem zkusil Crysis 3 na Ultra v 1280x1024, mám HD7870 a naprosto bez sekání.Máme totožné střeva, HDD mám také stejné, akorát 1TB.Zkoušel si přeinstalovat Fraps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 (upraveno) nezkoušel ale dělá to i v ostatních nahrávačích jako bandicam a pod. EDIT:jinak když natáčím Left for Dead 2 tak to začne dělat po 5 minutách a když třeba LOL tak to sebou sekne jen třeba 4x za zápas Upraveno Březen 17, 2013 uživatelem kruta Používej edit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 jinak když natáčím Left for Dead 2 tak to začne dělat po 5 minutách a když třeba LOL tak to sebou sekne jen třeba 4x za zápas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Prosím tě a v jakém rozlišení máš to Crysis 3?Zkoušel si měřit teploty?Mám natočené video, jak hraju 10 minut Crysis 3 a až na běžné (30FPS) kolísnutí FPS +/- 10FPS jsem žádné sekání nezaznamenal :) . Zkus vyměnit za jiné HDD, ale pokud by to bylo HDD, tak by se ti snad zpomalil i Win a další věci ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Crysis 3 jsem měl v 1080x1920 na ultra a v pohodě.. no ve středu mi přijde nový hadr tak pak dám vědět jestli to pořád dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Máš zapnuté vyhlazování?Zkoušel si změřit ty teploty?Hlavně GK, protože se stává, že se přehřejvá z neznámého důvodu a hry se sekají .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 (upraveno) jdu to zkusit EDIT:udělal jsem vyčištění disku a různé kraviny kolem toho .. pak jsem spustil core temp a začal měřit a až na pár zaseknutí ze startu nahrávání to jelo plynule , teploty 55-65 a fakt nic.. nevím jestli to dělá jen teď, zkusím ještě něco nahrát Upraveno Březen 17, 2013 uživatelem kruta Tak podruhé .. používej edit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 udělal jsem vyčištění disku a různé kraviny kolem toho .. pak jsem spustil core temp a začal měřit a až na pár zaseknutí ze startu nahrávání to jelo plynule , teploty 55-65 a fakt nic.. nevím jestli to dělá jen teď, zkusím ještě něco nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Tak jak se to vyřešilo?Alespoň odpověz pro případné dotazy .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 no pořád to ještě seká, ale zítra jdu pro ten HDD tak snad se to tím vyřeší.. napíšu zítra jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 koupil jsem SATA 320gb a nahrávám to na něj.. a už se nic neseká jede to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Zkus reklamovat ten 500GB Seagate, já nahrávám a úplně vpohodě, asi bude vadný .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 tak už stím nebudu nic dělat když to teď funguje .. a ten primární jinak funguje v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravím, když nahrávám tak se mi to buď po chvilce nebo hned začne sekat. Není to procesorem ani grafikou ale myslím že je to diskem. Interní mám jen jeden. nevíte co stím ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.