snake33 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) Ahoj všem, mám takový problém. FSD mám nainstalovaný na ext. HDD a když ho připojím k PC nezobrazí se mi. Tím pádem tam nemám jak dostat hry. Poradíte mi prosím jak to mám udělat? Dopředu říkám, že přes síť je to na nic, za prvé kvůli rychlosti a za druhé mám úplně rozházenou síť, už jsem to zkoušel a nic.... Jedná se o Xbox slim 250GB Ještě otázka. Pokud je to Xko s 250 GB ext. Vnitřní by měla být 4 GB - tedy FSD 3.0 by měl ukazovat 2 disky, ale mě ukazuje jen jeden 250 GB... Děkuji za pomoc Nejlepší možnost by pro mě byla na interní 4GB (pokud tam je) nahrát FSD a ext. naformátovat na fat32 a bylo by po problému. EDIT: Tak jsem si vzpoměl Party Buffalo - ach ta hlava :) Upraveno Březen 16, 2013 uživatelem snake33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 za prví pokud máš xbox Slim 250 gb tak 4 gb flash paměť nemá.je externí jako ,že ho připojuješ přes USB? pokud ano ja mam externí 2 tb a mam xbox 250 gb slimko .Na 250 mam nahraný FSD a ten externí hdd mam naformátovanej na FAT32 a nemam složku nic prostě jen nahraju na něj hru a v FSD zadám cestu a vše jede ok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Březen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Jj už to chápu, děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.