Peter_King Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) RELEASE NAME: The Walking Dead Survival Instinct XBOX360-iMARS SS VERSION: Version 2 WAVE: Wave 16 (XGD2) REGION: Region Free LANGUAGES: English (others unknown atm) RELEASE DATE(S): March 15 2013 The Walking Dead: Survival Instinkt je akční hra na motivy stejnojmenného seriálu, kde se ocitnete uprostřed světa zaplněného nemrtvými. Svět, kde každý náboj, jídlo a každý spojenec je důležitý a má váhu na rychlost Vašeho postupu hrou, připravte se na boj, kdy musíte prorazit hordami nemrtvých a dosáhnout vytouženého cíle. Hraje to někdo ? Je to alespoň trošku zábavný, nebo se ty zombíci chovaj hůř než zombíci ? Upraveno Březen 16, 2013 uživatelem Peter_King Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Kdo hraje prosim info! chci koupit na wii u tak abych zbytecne nevyhodil penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 A to už vyšlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E.K.O. Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 za hodku to mám stažený, tak dam vedet :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Stojí to za to vůbec to stahovat? Napište sem pak někdo rychlí dojmy...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 na youtubku jsou první gamplaye a nevypadá to zle ...ta grafika neni nejlepší ale snad to doženou rozsáhlostí....připomíná mi to dead island ..mohlo by to být dobrý :) http://www.youtube.com/results?filters=today&search_query=survival+instinct&lclk=today Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E.K.O. Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 zatím z toho mám smíšený pocity, ale po rozehrání to vypadá, že to zas takovej propadák nebude jak se zprvu zdálo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Sry za OT , ale je to i na PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Březen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Sry za OT , ale je to i na PC ? Podle Wikipedie ano http://en.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead:_Survival_Instinct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Ne neni na PC to bylo zruseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Tak proč to je na steamu ? http://store.steampowered.com/app/220050/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) Nedavno jsem cetl ze to je zrusene... Asi to byl fake http://www.zing.cz/novinky/15696/pc-verze-survival-akce-na-motivy-walking-dead-zrusena dafuq Upraveno Březen 16, 2013 uživatelem YaKuZa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Tak to nevím,ale snad to na PC bude BTW: Ta hra je jak call of duty - jdi a zabijej , nebo to je dělej si co chceš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Vcera sem to hral cca dve hodky. No mam take smisenej pocit, sem fanda serialu tak sem se na to tesil. Prijde mi to mistama opravdu dost tezke, kdyz se sebehne horda zombiku, navic v serialu zombici nebehaji ale ve hre ano. Hratelnost je jinak dobra, prijde mi to styl hry "najdi, seber, dones", neco jako Dead Island. Uvidim az se to trosku rozjede, cekal sem ze se to bude vice drzet serialove linie, ale tohle je dejem uplne jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Vcera sem to hral cca dve hodky. No mam take smisenej pocit, sem fanda serialu tak sem se na to tesil. Prijde mi to mistama opravdu dost tezke, kdyz se sebehne horda zombiku, navic v serialu zombici nebehaji ale ve hre ano. Hratelnost je jinak dobra, prijde mi to styl hry "najdi, seber, dones", neco jako Dead Island. Uvidim az se to trosku rozjede, cekal sem ze se to bude vice drzet serialove linie, ale tohle je dejem uplne jinde.No ono už předem bylo známo že to bude příběh Daryla a Marla,jehož děj je před seriálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Zeptám se nemá to splitscreen nebo system link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.