880 Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 (upraveno) Ahoj, mám iPhone 4 6.0.1. Jailbreakem. Zničeho nic se mi vyskočilo na obrazovce logo applu, jako při zapínání, ale už se nezapnul. Zkoušel jsem Hard Reset i jsem se pokusil ho dát do DFU režimu a nešlo to, vždy jen problikl a zase se objevilo jen logo, které svítí i po půl hodině. iTunes iPhone najde. Při pokusu o obnovení ze zálohy hlásí chybu. Díky za pomoc Upraveno Březen 17, 2013 uživatelem 880 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 (upraveno) A nemáš tethered JB ? Jinak restore. //hech, právě koukám .. Samozřejmě, že restore se dělá přes tlačítko shift, kde poté vybereš FW, který chceš. Né přes aktualizaci. To je nesmysl. Upraveno Březen 18, 2013 uživatelem Zinglbee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
880 Odesláno Březen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Mám untethered JB. Pokusím se o něj. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
880 Odesláno Březen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Asi jsem udělal největší chybu. iPhone jsem restoroval přes iTunes a musel jsem nainstalovat FW 6.1.2. Po restartovaní byl v základním stavu, jako při koupi, ale když jsem ho připojil k iTunes objevilo se mi jen vlevo iPhone a vpravo nahoře zamknutý zámek. Je blokovaný na IMEI? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.