vasheg Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Zdravim vsechny. Pred instalaci LT+3.0 jsem hral offline nejake hry, ktery nebyly opatchovane pres abgx. Ted mam mam nejnovejsi flash a jsem na Live. Je mozne, ze pokud jsem pred tim hral nejakou hru, ktera neprosla testem abgx, si konzole nejak "pamatovala" a automaticky dostavam flag nebo s tou hrou musim vylozene na Live hrat (multiplayer), abych ten flag/ban dostal? Doufam, ze to pisu dost srozumitelne :D Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Konzole nějakej ten pamatováček má, když bude M$ chtít, tak si to najde :D Ale na 99,9% seš v pohodě, dneska už skoro nic nehlídaj a bany se dávají minimálně.. spíš vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Březen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Ze neprijde dalsi vlna, to se asi zarucit neda... Slysel jsem o nejakem programu xval, ktery udajne zjisti, jestli je konzole oznacena nebo ne. Funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Ban vlny byly hlavně dřív, teď nebudou, vždyť za rohem už je novej xbox, tak už to teď hrotit nebudou. To zase až pak u novýho boxu, až se prolomí... :D :D Xval je podle mě blbost, nebo aspoň nechápu jak by se podle jednoho čísílka v menu mohlo určit, jestli máš flag :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Xval je podle mě blbost, nebo aspoň nechápu jak by se podle jednoho čísílka v menu mohlo určit, jestli máš flag :D Xval samozřejmě není blbost, offline flagy odhalí docela spolehlivě. "jedno čísílko" na flag určitě stačí, jedná se vlastně o stav ano/ne. A na to vážně nepotřebuješ program o velikosti pár GB. http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=696941 více infa bude zde. Ale ano, dnes už banovací vlny zase tak ožehavé téma nebudou. Pokud se nehraje nějak výrazně před datem vydání (a hlavně hodně známé hry typu Halo, Gears of War, apod.) mělo by to být v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.