LG number 1 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Zdravím, na netu jsem našel nějaky soubor (~180Mb), že ho stačí dát na flashku a že to změní jakykoli FW na 3.55 a pak je maličkost to udělat na hraní stahovaných her atd... no tohoto bylo na netu plno, stejně tak jsem narazil na to, že FW 4.31 jde POUZE HW flashem...nebo jak se to říká... Zkusil jsem tedy ten soubor dát na flashku a v PSku dal aktualizovat, napíše mi to, nalezen 4.25 FW (což je divné, když mám 4.31) a že bude změněno na 3.55.... mám tomu věřit a zkusit nebo je to nějaký šmejd a už PSko pak nerozjedu ? Soubor má koncovku .PUP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Cau urcite to neinstaluj je to demonstration FW pak s ps3 nemuzes delat skoro nic je to jenom fake :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LG number 1 Odesláno Březen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 ok, díky...už jsem se chystal to zkusit po záloze systému...protože mi nejde online Tekken, tak sem nevedel cim to je, kdyz to slo pred mesicem a ted ne, tak sem chtel zkusit vsechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.