DitR010 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 Čaute, poradí mi někdo jak deaktivovat můj účet na PS Network z PS3 kterou jsem prodal a ten komu jsem ji prodal používá můj účet ?? A nechce ho u sebe deaktivovat, poradíte mi někdo jak to deaktivovat ?? Mám jen PS Vitu. Citovat
patasus Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 logni se na https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action?request_locale=en_CZ Account - Media and Services - Game (uvidíš kolik je tam aktivovaných konzolí), případně v záložce Devices, v každém případě klikneš na deaktivaci systému (pokud to ale člověk, kterému jsi PS3 prodal, udělal, můžeš to znova udělat až za 6 měsíců) Citovat
DitR010 Odesláno Březen 19, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 No právě mě to píše že to tedka nemůžu deaktivovat. Citovat
patasus Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 Tak pak jedině zavolat do Sony CZ, aby ti ho deaktivovali, jinak tě čeká těch 6 měsíců...a nic jiného ti už asi nezbývá :-/ Citovat
DitR010 Odesláno Březen 19, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 A na email jim napsat nemůžu ?? Když jsem naposledy volal tak mě to stálo okolo 50kč a nic mi neporadili... Citovat
patasus Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 když jsem psal před několika měsíci na podporu Sony tak mi vůbec neodpověděli, ale třeba se ti poštěstí Citovat
Tazcz Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 Česká podpora Sony je všeobecně na pytel. Já bych se pořád motal okolo PSN na PC. Tam musí být nějaká položka, kdysi jsem tam na to koukal. Neměl by být důvod proč by ti to nemělo jít. Je jedno, jestli se přihlásíš na PSN z PC nebo PS3. Citovat
DitR010 Odesláno Březen 19, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 Když si vzpomenete jak to udělat aniž by to musel dělat on a já čekat 6 měsíců tak mi prosím napište, děkuji. Citovat
Herba9 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 deaktivace učtu PS3 jde jednoduše zavolej na podporu a že chceš deaktivovat účet.CCa do 10 min to máš hotoví a bude tě to stát asoi 10 kč kredit xD .řekneš jim jen tvůj mail a oni to deaktivují xD Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.