kdyr Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Čau pře pár lety jsem viděl film, ale nemůžu si vzpomenou na jeho název a ani google mi moc nepomohl. Děj byl ze začátku takto: Nějaký tester her dostal balík s hrou a po jejím zpuštění se ponořil do tý video hry a byl v herním městě. Pak vím že se snažil tu hru přestat hrál, ale furt ho to nutilo hrát dál a dál. Nic víc nevím tak snad mi pomůžete, je to tuším starší film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 já si pamatuju akorát krále videoher, ale to nesedí se zápletkou co si psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 jj dík, ale to není ono tohle je něco jinýho a zaboha nemůžu přijít na to jak jse to jmenuje. Tak kdyby někdo věděl tak pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Neco v tom smyslu ale urcite to neni ono http://www.csfd.cz/film/234133-gamer/ Nebo mozna to je Grandmas Boy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 nn taky není ono, já to snad nenajdu. Byl to starší film ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.