Pokemaster Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Koupil jsem si Wii, ale většinou nemám s kým hrát a hodně her je děláno pro víc lidí, tak někoho hledám. Mám stáhlej hodně her, pokud nějakou zvláštní chcete zahrát, tak stačí napsat. Bydlím ve Škvrňanech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Zrovna nedávno jsem myslel na to samý - jen v Praze... Byla by prča dát třeba Goldeneye, NHL 2K10, nebo nějakou Gamecube pecku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Koukám, že Wii už je úplně mrtvý. Škoda. Fakt by se v Praze nenašel nikdo na NHL 2004 nebo 2k3? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Duben 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Já si i udělal leták a dal ho na nástěnku ve škole a nikdo se neozval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Tak to je asi ztracený. Letáky svým studentům asi zkoušet dávat nebudu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Pořád jsem nikoho nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.