wolfboy Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 de to udelat ,ale jak. napiste jestli je to tak riskantni ,ze to je zbytecny tak napiste ale jestli to stoji za to tak my napiste link na nejakej navod nebo tak . dik predem jestli sem nekdo napise :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 mělo by jít udělat že čistě pro online hraní si budeš vytvářet nový a nový účet...neboli gamertag...to budeš mít vždy na měsíc online hraní zdarma jinak to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolfboy Odesláno Listopad 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 aha to by slo na chvily na seznameni stim a pak hrat normal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Ovšem jde to pouze třikrát, potom už měsíc zdarma nedostaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 ok jajare :) to jsem nevěděl...mě to jen kdosi říkal zatím online nehraju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 jj trikrat a dost bohuzel :) :( . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 dragu:D už si na to taky přišel? já vím že jsi mi to radil :) když jsem koupil x360 že to můžu dělat furt :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Jooo tak ja to delal uz potreti tak me nenapadlo ze to me nejaky omezeni...Ale pak kdyz me to uz neslo poctvrty tak jsem se zeptal kamosu na Xbox Livu a rekli ze 3x a dost... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wolfboy
de to udelat ,ale jak. napiste jestli je to tak riskantni ,ze to je zbytecny tak napiste ale jestli to stoji za to tak my napiste link na nejakej navod nebo tak .
dik predem jestli sem nekdo napise :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts