Petersss Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Když chci zamknout klávesnici tak mi to hodí hlášku M.S - USB On____Hold off to disable.A když poslouchám písničky tak mi je to pauzne.Mám LE reco V3. A přitom mám nastavený usb na off v recovery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 14, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Dej si to recovery od Vildcaar tymu pryc , sou to zlodeji zdrojaku , a doporucil bych jit na 3.52 m33-4 , bratr ho uz ma asi 2 mesice a zadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Listopad 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Tak je to tak že když dám hold, tak se psp připojí k pc-chce se ale připojovat i když nemám zastrčeno usb.Jde to nějak vypnout?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Tak je to tak že když dám hold, tak se psp připojí k pc-chce se ale připojovat i když nemám zastrčeno usb.Jde to nějak vypnout?? nejde...taky mám ten stejný problém...z XMB jsem to vypl a mám to spuštěný jenom ve hře(screen):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Listopad 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Tak sem udělal to samí.Tak tohle nějak nedomysleli.Sem poslouchal music a psp zamknout a ono nic-pěkně mě to nas........... doufám že to opravěj a udělaj LE reco. V4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Petersss
Když chci zamknout klávesnici tak mi to hodí hlášku M.S - USB On____Hold off to disable.A když poslouchám písničky tak mi je to pauzne.Mám LE reco V3. A přitom mám nastavený usb na off v recovery.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts