Rychlahuba Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2013 Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jestli mate zkušenost s gamepadem na android ( HTC one X). Fungujou všechny, nebo jen nějaké ? Jake hry na tom jdou hrát? Díky za odpověďi... Citovat
0 Keles Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2013 Mne na androide fungoval sixaxis od ps3ky. Na markete bola apka sixaxis controler avšak pre správny chod bolo nutné zariadenie rootnuť. Citovat
0 Rychlahuba Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 26, 2013 Aha, to je blbé, já bych chtěl něco, co mi půjde I bez zásahu do telefonu.... Citovat
0 Lamca Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2013 Já si kupoval kdysi dávno na Ps3 bezdrátový joystick s USB přijímačem, jde normálně i na PC a přes otg i na android (nexus 7, Xperia neo V) a co jsem zkoušel tak je to jakš takš,- asphalty, deadtrigger, gta atd. Jdou :) Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Citovat
Otázka
Rychlahuba
Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jestli mate zkušenost s gamepadem na android ( HTC one X). Fungujou všechny, nebo jen nějaké ? Jake hry na tom jdou hrát? Díky za odpověďi...
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.