Jarisak Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Docela jsem se smál http://www.varimepsy.cz, myšlený vážně, nebo blbá sranda? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 zdar, ja to podle toho zkousel a je to vcelku super... ukradl jsem psa sousedce, takovyho malyho na zkousku (nejakej pudl nebo co to bylo)... chvili teda rvala, ale rekl jsem ze jsem ho videl odbehnout nekam pryc z baraku - ten byl v pohode chutnal jak krocan s kuretem s kecupem docela se to dalo kdyz si clovek odmysli ze ji psa... jako dalsiho jsem sundal labradora, ten mi dal jidlo na tejden a ten recept na kari muzu fakt doporucit.. priste mam v planu vyzkouset kamardky dogu @l@ kung pao... preci jen rakosnici vi co delaj.. --- kdybys neco zkousel, tak dej vedet jsem rad za to ze si budu mit s kym vymenit recepty :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Včera jsem pekl Jacka Russela od babičky na víně a celá rodina si pošmákla. Ale teda peklo se to dost dlouho ale určitě chutnější jak krocan. Babička si na svého psa ani nezpoměla jak jí to chutnalo, stejně furt jen štěkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.