micka123 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Prosím,můžete mi někdo poradit,mám hry na extérním disku a když Wii zapnu,tak tam mám místo obrázků otazníky,jak tam mám nahrát obrázky? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 bud to umeji primo ty USB launchery, nebo muzes ruco v PC pres http://gbatemp.net/threads/pc-apps-wiicoverdownloader.342140/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micka123 Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 A kde tenhle program stáhnu a poradíš mi,jak se v něm dělá? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micka123 Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Už ten program mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 na tom odkazu mas i navod, jak to pouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Pokud máš wii připojeno k netu tak na ovladači dáš 1 a 3D covers a automaticky ti to stáhne všechny obaly.Je to podle mě nejjednodušší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micka123 Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 K internetu nejsem připojená,ale mám tu složku covers s obrázkama,tak ty mám hodit na sd kartu a co pak s tím?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
micka123
Prosím,můžete mi někdo poradit,mám hry na extérním disku a když Wii zapnu,tak tam mám místo obrázků otazníky,jak tam mám nahrát obrázky? Díky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.