anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 mám problém s psp - E1004, syn hrál a zamrzla mu hra tak psp vypnul, jen zčernala obrazovky, zelená kontrolka svítí a psp na nic nereaguje, nejde vypnout ani zapnout, ani připojit k pc vzhledem k tomu že ho nemůžu přepnout na usb režim. Máme ho sice jen tři měsíce ale vzhedem k tomu že je tam flash tak ho asi nemůžu jít reklamovat, dá se s tím něco dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISÃ�K Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Jestli má psp platnou záruku pošli ho sem na záruční servis http://www.servis-konzoli.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Vytáhni baterku a zkus ho zapnout, pokud nepomuže,dej ho bez baterky na nabíječku. Servis je předčasnej,jen se na tobě chce přiživit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 i když je tam flash a stažené hry? vzhledem k tomu že s ním nehnu tak to nemůžu smazat. a nemusím to reklamovat v krámě kde jsem ho koupila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Vytáhni baterku a zkus ho zapnout, pokud nepomuže,dej ho bez baterky na nabíječku.Servis je předčasnej,jen se na tobě chce přiživit. a jak se vyndá baterka? jsem blond ženská která se v tom nevyzná tak na mě musíte polopaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 nejsem si jistej,jestli to u tohohle PSP jde :D ale u mýho to bylo vzadu,taková kryka vedle mechaniky...:) a na boku je tlačítko,který ti to vyndá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISÃ�K Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 U modelu E1004 je nad baterkou krytka přelepéná záruční plombou.V tom případě psp ztratí záruku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Záruku ztratila už tím,že si PSP flashla! Sice tam vrátit původní FW jde,ale ve flash0,1 paměti zůstanou sobory z CFW.Nedělej chytrýho a nesnaž se přiživovat na neznalých sakra!Chudáku. Tu baterku normálně vytáhni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 nejsem si jistej,jestli to u tohohle PSP jde :D ale u mýho to bylo vzadu,taková kryka vedle mechaniky...:) a na boku je tlačítko,který ti to vyndá no já si myslím že asi ne, v manuálu nic není, když odklopím zadní kryt vidím mechaniku a baterku, ale žádnej čudlík kterým bych mohla baterku uvolnit jsem nanašla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 ježiš,ten kryt se vyndává tím tlačítkem,takže tu baterku normálně vytáhni nehtem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 hele kryt prostě jen odklopím, žádný čudlík tam na to není a baterka vyndat nejde, připadá mi že by bylo potřeba odšroubovat celou zadní část psp jinak se k ní nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISÃ�K Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Ta krytka ty šašku je na šroubek,tady tlačítko ani nehet nepomůže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 já měl model PSP 3004,tam to šlo normálně vytáhnout a nemyslím si,že by to sony měnila... :/ zkus do tý části s baterkou uhodit,třeba vypadne...jinak nwm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 mě hlavně přijde že je to celé jeden kus plastu je na tom sice samolepka že je tam baterka ale ta je až pod tím plastem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Však píšu,že jsem měl jinej model,tak mi neříkej šašku, ty vyližprdeláku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 tak jo četla jsem o unbricku, myslíte že by to bylo řešení? nebo smazat pam. kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 ani jedno není řešení pro tebe, máš jen seklé PSP :D počkej,až se vybije...hlavně to hned neházej do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 ani jedno není řešení pro tebe, máš jen seklé PSP :D počkej,až se vybije...hlavně to hned neházej do servisu... jsem ho před chvílí nabila:o) bo sem si myslela že by mohla být slabá baterka mám tedy počkat až se vybije a vypne/zhasne zelená kontrolka a pak zkusit normálně zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISÃ�K Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 A když psp po vybití nebude stále fungovat tak co ty kašpare s tím chtěl jsi pomalu komplet rozvrtat psp? Celou dobu se bavíš o modelu psp 3004 a poškozený uvedený model je E1004,chceš tu sekat patky jaký jsi odborník.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anickadomnik Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 hurááá problém vyřešen držela jsem čudlík na vypnutí cca 20 sekund v kuse, psp se konečně vypnulo a pak normálně naskočilo takže mockrát děkuji Dweightee888opadlo určitě stejněpáč při vybití baterky by to dopadlo určitě stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 No vidiš,já říkal,že nemáš psát do servisu,akorát se na tobě chtěl tenhle vozembouch přiživit a tenhle zásek by ti naúčtoval za 5 stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISÃ�K Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ty jsi fakt snad ♥♥♥♥♥♥. Já dával odkaz na záruční servis.Tak vynech dávku a prober se chytráku !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.