Dawyx Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Dobrý den, chtěl bych se na něco zeptat: Když si koupím hru na PS store, mám na mysli F1 2012, momentálně stojí 650 Kč, dostanu kompletní hru i s možností hrát multiplayer nebo ten si musím dokoupit zvlášť? A ještě bych se chtěl zeptat (Projel jsem google, tohle fórum, ale potřebuju asi vysvětlení jako kdybyste mluvili s malým děckem :-) Když bych si ty F1 chtěl koupit s někým na půl, tak bych si měl založit nový účet na PSN, poté hru na tento účet stáhnout, následně si jí stáhnout na svůj stávající účet a potom dát heslo tomu druhému a on si jí stáhne na svůj PSN účet. Půjde nám to oboum nebo ne? Zajímalo by mě, jaký je třeba Váš ověřený postup, protože jsem takhle ještě nekupoval hru, tak opravdu nevím :-) Když se najde někdo, kdo odpoví na mé záludnosti, tak díky moc :-) S pozdravem David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ahoj, je to kompletni hra, pujde i multiplayer, nemusi se nic dokupovat. Jinak zaloz novy ucet a tam hru stahni, potom das udaje nekomu dalsimu, kdo s tebou hru koupil. Pujde to vam oboum. Je to presne tak, jak jsi napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Březen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Díky moc za rychlou odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.