NuDiXs Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Zdravím, maličkej dotaz,chci se zeptat na nějakého int. poskytovatele který schopný udělat internet do bytu bez kabelových rozvodů,UPC ani O2 do bytu nejde. Má někdo nějaké znalosti? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Většinou lokální poskytovatel Wi-Fi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 A nebo je většinou v bytech připojení ADSL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 No, může mít wifi venku, ale to může někdo ukradnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Zkus se spíš zaměřit na poskytovatele bezdrátového připojení ve tvém městě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Finchmeister Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Ahoj, kdysi jsem měl mobilní internet s modemem na USB, stahování bylo katastrofální, 4mb trvalo 4-5 hod, bylo to tak 3 roky zpátky. Chci mobilní internet znovu budu na chatě tam není nic, žádné připojení, šlo by propojit notebook s mobilem a mít tam internet, pokud možno nějakým způsobem používatelný? Hlavně na stahování. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Na starým sony ericsonu jsem měl kabelem spojenou síť O2.Je to cca 4 roky zpět a bylo to pomalé ale dalo se s tím něco stáhnout tak teď by už to mělo být lepší s těmi neomezenými tarify. A pokuď to tvůj mobil umí tak si udělej vlastní hostspot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Finchmeister Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Na starým sony ericsonu jsem měl kabelem spojenou síť O2.Je to cca 4 roky zpět a bylo to pomalé ale dalo se s tím něco stáhnout tak teď by už to mělo být lepší s těmi neomezenými tarify.A pokuď to tvůj mobil umí tak si udělej vlastní hostspot Díky za odepsání, to cos napsal mi pak díky mobilu a kabelem propojeným s notebookem umožní mít internet na té chatě jak se zminuji výše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Ano pokuď je na té chatě signál tak to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Zdravím,
maličkej dotaz,chci se zeptat na nějakého int. poskytovatele který schopný udělat internet do bytu bez kabelových rozvodů,UPC ani O2 do bytu nejde.
Má někdo nějaké znalosti?
Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.