PECHY15 Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Mam system 2.81. Ten jsem se dočetl že downgradovat nejde takže bych potřeboval poradit kde stahnou vyšši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 ale jde proc by nesel?jdou vsechny.....a vyssi stahnes nekde na netu......nebo di do KFC a stahni ho pres wifi rovnou do psp......mas na to specialni ikonu v menu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PECHY15 Odesláno Listopad 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 JJ ale ja potřebuju downgradovat na 1.5 abych tam dostal CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 tak si udělat z baterky pandoru, nebo to nech na někom zkušenejšim z fora to si vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 no tak pres navod tady.....nevim jak se presne dela.....nebo rekni nekomu a sejdi se s nim a on ti to udela....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PECHY15 Odesláno Listopad 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Ale neměl by bejt problem downgradovat na 1.5 a pak na nějaky CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Ale neměl by bejt problem downgradovat na 1.5 a pak na nějaky CFW. pres pandora battery ne.....ale potrebujes nekoho kdo to umi a ma k tomu psp...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PECHY15 Odesláno Listopad 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 No jo, ale koho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 mylsím že to jde pomocí lumines a nebo gta nepatchovaný...nebo pandora napiš z kama si!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PECHY15 Odesláno Listopad 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Z přibrami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 de to pomoci GTA s verzi updatu 2.00 nebo pomoci lumines nebo pomoci pandoriny baterky.. firmwary stahnes na dl.qj.net...jestli prijedes do prahy nebo mi PSP posles nebo tak tak ti to klidne udelam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Tady seženeš někoho bez problému já sem včera psal Kdo mi předělá slimko aby mi tam šly stažený hry z netu a hned my odepsaly dva . xD Možná štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Tak už nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.