representmajkl Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ahoj, měl bych na Vás dotaz, chtěl bych zapařit na Kinectu nějaké hry, ale nejlépe ve dvojcích. Můžete mi prosím poradit jaká hra pro Kinect podporuje Multiplayer na jedné konzoli, samozřejmě offline...mám RGH:) Díky za pomoc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ahoj, doporučuji Kinect Sports 1, Kinect Sports 2, Kinect Star Wars, PowerUp Heroes, Virtua Tennis 4. Pak je taky plno těch tanečních her, ale ty mě osobně vůbec nebaví. A docela dobrá hra je taky Rise of Nightmares, je to jen pro jednoho, ale hrál jsem to s kámošem, střídali jsme se u toho a propařili takhle skoro celou noc :D Nebo ještě Raving Rabbids: Alive & Kicking, je tam plno miniher, většinou spíš dost blbosti, ale některý z nich jdou hrát i ve čtyřech zároveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.