Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tech demo a next-gen grafika

Anubis1

Recommended Posts

BF4 pojede na ps4 v 720p/60fps a tvurci rikali ze jeste casu dost ze to mozna vytahnou na 1080p ale ze 60fps je jistych .... a navic jde o launch hru a to jeste multiplatformovku tvurci se teprve seznamuji s HW koukni treba na launch ps3 napr resistance a pozdeji killzone 3 nebe a dudy ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevim,třeba na EG psali o 720p a 60 fps a na Zingu psali,že ještě není rozhodnuto... Upřímně pochybuju že se dočkáme standartních 1080p a 60 fps... Grafika mě nějak netrapí (samozdřejmě ji uvítám) ale více se těšim právě na rychlejší framerate,lepší UI a větší multiplayer.Killzone 3 jsem hrál a opravdu mě to graficky neoslnilo... Co se týká HW tak si nemyslim,že by se museli nějak extra seznamovat ,když je ps4 postaveny komplet na PC architektuře....

Zajímalo by mne s čím přijde Mrkvosoft - jestli zustanu u Xboxu nebo pujdu do PS4

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

tady nejde o seznamovani ve smyslu jaka architektura ale o to jak dokazou ten HW co nejlip vyuzit jak nektery procesy udelat efektivneji jednim slovem -> optimalizace ... treba te kz3 neoslnil ale proste si to porovnej s resistance 1 ty hry vypadaj naprosto jinak a porad jde o ten stejnej HW ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu