petas1 Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Zdravím všechny a zároveň prosím o radu. Někde jsem se dočetl, že se dá swap magic i stáhnout a vypálit na CD nebo DVD tak, aby fungoval jako originální swap disk. Píšu sem proto, že si chci nainstalovat FMCB 1.8 na kartu, ale nemám originál swap magic, který je k tomu prý potřeba a kvůli jedné nebo dvěma paměťovkám si nehodlám kupovat originální disk. Kdo máte k tomuto tématu nějaké informace, nebo jinou taktiku jak mám FMCB natáhnout na kartu bez originálního swap magic tak prosím pomozte. Už si vážně nevím rady. :cry: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 určitě nic nekupuj jsou to vyhozené peníze, kdyžtak se domluvíme, a já ti FMCB nainstaluju a pošlu MC zase z5, všechno během max 4 dnů a to kvůli České poště :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.