nu.frix Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 (upraveno) Informace Vývojářské studio: SCE Studio Japan Datum vydání: launch Playstation 4 Oficiální stránky hry: není Příběh Knack je jméno malého robota, který je navržen specificky pro boj s Gobliny. Ti se záhadným způsobem dostali k tankům, letadlům a jiné vyspělé vojenské technice i přes to, že žili v zemědělských oblastech. Zjistit proč, kde a jak je úkolem Knacka. Jeho velkou výhodou je možnost měnit svojí velikost díky schopnosti nabalovat na sebe okolní materiál. Také se umí proměnit ve skleněného robota a tím být částěčně neviditelný. Jedná se o akční hopsačku (platformer). Knack Announce Trailer (Playstation Meeting 2013) Technické informace Knack bude podporovat Remote play ( na Playstation Meeting 2013) pomocí Playstation Vita Bude využívat fyzikálního engine dostupného na Playstation 4 Hlavní hrdina Knack se bude moci skládat až z 5000 kousků a všechny budou zobrazené a budou mít vlastní fyziku Hra bude kombinací puzzlí, skákání a soubojů Odkazy Ohlášení hry na oficiálním Playstation Blogu Upraveno Květen 9, 2013 uživatelem nu.frix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 do toho jdu, ale radši bych nového Crashe nebo J&D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Bogocz Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Ahoj, našel by se někdo kdo projel Knacka a našel diamantový relic? Pokud ano, rád bych si ho přidal do PSN přátel, protože se v Knackovi dá vybírat jestli chci relic oo jsem našel anebo ten co našel můj přítel z PSN. Jelikože jedu hru po 3 tak bych si to rád urychlil... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Hraje nekdo Knacka.potreboval bych nejaky kamose do listu abych mohl vymenit relicy.ten random drop mi dava zabrat :) kdyz tak poslete soukromou zpravu.diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.