kurekungpao Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 zdravim mam ps vita chviličku tak bych se chtěl zeptat proč mi nejdou kupovat hry na ps store ? pokaždé mi to napíše chybu could not add funds to the waller (np-8132-4) vůbec nevim co stím :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Podle toho co píšeš může být problém s tvou platební kartou. Máš na účtě minimálně 150kč a povolené platby přes internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Buď to co píše LukDM nebo musíš počkat 3-7 dní (hlavně se nepokoušet add funds nebo přímo platit), kdyby to potom fungovalo tak to byla blokace ze strany Sony (nevím proč to dělají, ale stalo se mi to už několikrát a mimoto o tom píšou i na fórech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kurekungpao
zdravim mam ps vita chviličku tak bych se chtěl zeptat proč mi nejdou kupovat hry na ps store ? pokaždé mi to napíše chybu could not add funds to the waller (np-8132-4) vůbec nevim co stím :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.