TIM Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Zdravim vas, rad bych trosku zmenil vzhled sveho Xka. Koukam na net po ruznych novych casech ale zatim marne. Nevite o necem kde se to da sehnat? Napriklad cely case z nejake limitky? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Mám pocit, že přímo "kejsů" na nějaký určitý námět není moc. A když už jo, tak to stojí celkem balík. Lidi si to hodně dělají doma, ale s nějakými zkušenostmi :D Dají se koupit ale takové ty stojany: [attachment=5295:18634.attach] Nebo taky i různý nálepky přímo na case. [attachment=5296:18635.attach] To mi ale nepřijde jako dobrý nápad :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TIM Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 No ty nalepky nechci. Myslim ze to moc nevyrdzi :) O tech stojenech taky vim ale neni to ono :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ty nálepky jsou asi otřesný, ty stojany lepší, ale pokud si s tím pohraješ nějakým způsobem doma, tak je to nej. Někteří nemají rádi otvory s plexy v bočnici, já ale ano :D Tak jsem si to jakš takš potvořil doma. Mě se to líbí, mužu pak hodit fotky. Nechci jej mít stejný, jako všichni ostatní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TIM Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Tak muzes hodit nejake fotky pro inspiraci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) Někomu se to líbí, někomu ne :D Pokud by si chtěl detailnější foto, nebo nějaký postupy, tak není problém ;) EDIT: Ty ovladače jsem si dělal sám :twisted: EDIT2: Celé jsem si to vlastně dělal sám :D :twisted: Upraveno Duben 2, 2013 uživatelem voki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ono zase v Xboxe toho moc na pozeranie nie je. Vlastne vidíš DVD mechaniku a HDD, čo je teda dosť o ničom. Ale spravené je to krásne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Díky, díky, mě právě nudil zase ten plast, když ono je to aspoň trošku změna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TIM Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Me se to libi je to cista prace. Hodne povedene. Jen nevim jestli bych to zvladnul :) A ovladace se mi libi hodne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ale za to prevedenie máš fakt môj rešpekt, pretože ja by som to určite nebol schopný spraviť :). Inak ten čierno-zelený ovládač je podarený, vyzerá ako od Razeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Noo neni to nic složitého, chce to jen náčrt a snad trošku snahy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) Ale za to prevedenie máš fakt môj rešpekt, pretože ja by som to určite nebol schopný spraviť :). Inak ten čierno-zelený ovládač je podarený, vyzerá ako od Razeru. Od Razeru? :D tak na to musím mrknout :D EDIT: žádný takový jsem nenašel, nemáš odkaz?? Upraveno Duben 2, 2013 uživatelem voki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 takhle ♥♥♥♥♥♥ xko vsak je to hnus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Myslel som to tak, že vyzerá, ako by mohol vyzerať aj nejaký Razer. Inak Razer ma Xbox ovládač a volá sa Onza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Myslel som to tak, že vyzerá, ako by mohol vyzerať aj nejaký Razer. Inak Razer ma Xbox ovládač a volá sa Onza. Ahaa :D tak to joo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TIM
Zdravim vas, rad bych trosku zmenil vzhled sveho Xka. Koukam na net po ruznych novych casech ale zatim marne. Nevite o necem kde se to da sehnat? Napriklad cely case z nejake limitky? Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.