TIM Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2013 Zdravim vas, rad bych trosku zmenil vzhled sveho Xka. Koukam na net po ruznych novych casech ale zatim marne. Nevite o necem kde se to da sehnat? Napriklad cely case z nejake limitky? Dekuji Citovat
0 voki Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2013 Mám pocit, že přímo "kejsů" na nějaký určitý námět není moc. A když už jo, tak to stojí celkem balík. Lidi si to hodně dělají doma, ale s nějakými zkušenostmi :D Dají se koupit ale takové ty stojany: [attachment=5295:18634.attach] Nebo taky i různý nálepky přímo na case. [attachment=5296:18635.attach] To mi ale nepřijde jako dobrý nápad :? Citovat
0 TIM Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2013 No ty nalepky nechci. Myslim ze to moc nevyrdzi :) O tech stojenech taky vim ale neni to ono :D Citovat
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 Ty nálepky jsou asi otřesný, ty stojany lepší, ale pokud si s tím pohraješ nějakým způsobem doma, tak je to nej. Někteří nemají rádi otvory s plexy v bočnici, já ale ano :D Tak jsem si to jakš takš potvořil doma. Mě se to líbí, mužu pak hodit fotky. Nechci jej mít stejný, jako všichni ostatní :D Citovat
0 TIM Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 Tak muzes hodit nejake fotky pro inspiraci :D Citovat
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) Někomu se to líbí, někomu ne :D Pokud by si chtěl detailnější foto, nebo nějaký postupy, tak není problém ;) EDIT: Ty ovladače jsem si dělal sám :twisted: EDIT2: Celé jsem si to vlastně dělal sám :D :twisted: Upraveno Duben 2, 2013 uživatelem voki Citovat
0 Pr3dator Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 Ono zase v Xboxe toho moc na pozeranie nie je. Vlastne vidíš DVD mechaniku a HDD, čo je teda dosť o ničom. Ale spravené je to krásne. Citovat
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 Díky, díky, mě právě nudil zase ten plast, když ono je to aspoň trošku změna :D Citovat
0 TIM Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 Me se to libi je to cista prace. Hodne povedene. Jen nevim jestli bych to zvladnul :) A ovladace se mi libi hodne :D Citovat
0 Pr3dator Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 Ale za to prevedenie máš fakt môj rešpekt, pretože ja by som to určite nebol schopný spraviť :). Inak ten čierno-zelený ovládač je podarený, vyzerá ako od Razeru. Citovat
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 Noo neni to nic složitého, chce to jen náčrt a snad trošku snahy :D Citovat
0 voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) Ale za to prevedenie máš fakt môj rešpekt, pretože ja by som to určite nebol schopný spraviť :). Inak ten čierno-zelený ovládač je podarený, vyzerá ako od Razeru. Od Razeru? :D tak na to musím mrknout :D EDIT: žádný takový jsem nenašel, nemáš odkaz?? Upraveno Duben 2, 2013 uživatelem voki Citovat
0 radek1993 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 takhle ♥♥♥♥♥♥ xko vsak je to hnus :D Citovat
0 Pr3dator Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2013 Myslel som to tak, že vyzerá, ako by mohol vyzerať aj nejaký Razer. Inak Razer ma Xbox ovládač a volá sa Onza. Citovat
0 voki Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2013 Myslel som to tak, že vyzerá, ako by mohol vyzerať aj nejaký Razer. Inak Razer ma Xbox ovládač a volá sa Onza. Ahaa :D tak to joo :D Citovat
Otázka
TIM
Zdravim vas, rad bych trosku zmenil vzhled sveho Xka. Koukam na net po ruznych novych casech ale zatim marne. Nevite o necem kde se to da sehnat? Napriklad cely case z nejake limitky? Dekuji
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.