pozitro Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Ahoj, dlouho jsem se od CFW nezajímal, a hledáni je zdlouhavé. Po jakou verzi OFE je možné tam dát CFW? Dnes jsem byl u táty na on tam má FW 3.70 Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 3.55 jen přehráním fw z usb .. nad 3.55 jedná li se o FAT nebo 2xxx modely Slimka hw flasherem stáhnout dolu a updatnout.. superslim zatim nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Děkuji moc, HW cestou nechci jít. Takže aktualizace na 4.40 a trěba se jim to povede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 4.40 bude ale ofw... ne cfw.. cili nepomuzes si pro hrani zaloh her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Ja vim, ale HW downgrade delat nechci a kdyz uvolni jailbreak tak vzdy naposledni ofw, tak pro mne nema smysl zustavat u tohoto fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 pak chapu, ja se jen lek jestli si to spatne nepochopil ;) tak pak je vse v poradku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 čau chci jse zeptat mám ps3 slim s ofw ale nevím jakým půl roku jsem ho neupgrateval.Přesnej typ:02.27459273-1840648-cech-3004A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 cech-3004A bohužel 3000 serie nelze downgradovat harwarove.. cili bohuzel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 dela tady nekdo downgrade ps3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 ok dobře díky to jsem potřeboval vědet.A myslíte že to někdy pujde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 někdy jednou možná .. ale čert ví kdy.. na to moc nesázej chcešli cfw prodej ps3 co máš kup nějakej s cfw nebo takovy ktery de downgradnout... :) vicemene nemusis zkončit s rozdilem vetsim nez třeba 500kč :) což je dobrá bylance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 Jojo to už mi říkalo hodně lidí :D a já právě na ps3 cca půl roku nebyl tak sem se chtěl zeptat jestli jse to třeba eště nezměnilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pozitro
Ahoj, dlouho jsem se od CFW nezajímal, a hledáni je zdlouhavé. Po jakou verzi OFE je možné tam dát CFW?
Dnes jsem byl u táty na on tam má FW 3.70
Děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.