djsilent Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 mam TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 a levá páčka nefunguje , jen smerova ruzice, ani v nastaveni ovladani mi to nejde, nemate nejakou radu, jak packu aktivovat na pohyb ? dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 U téhle hry to jde ovládat pouze na kříži jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Duben 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 nakonec to jde, prisel jsem na to jak to udelat:-) je to v nastaveni ovladani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Jo tak to jo já to hraju na arkádovým ovladači tak jsem to neřešil. Jenom když jsem to zkoušel na normálním ovladači tak to nešlo analogem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 http://hyper.czecharcade.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.