nu.frix Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) Informace Vývojářské studio: Eidos Montréal Vydavatel: Square Enix Datum vydání: neznámý Oficiální stránky hry: http://thiefgame.com/ Příběh Neznámý, doplnit v budoucnosti. Garrett the Master Thief - E3 2013 Trailer - Out of the Shadows Preview & Developer Interview Thief on PS4: Behind-the-scenes at Eidos Montreal Technické informace Hra bude dohratelná aniž by hráč zabil jediného člověka Nové prvky (např. Focus - umožní vidět nepřátele skrz zeď) nebudou nutné k dohrání hry a nemusí být ani jednou použity Jednotlivé mapy budou velice komplexní a umožní několik možných druhů postupů Články Rozhovor s game directorem Nick Cantin Upraveno Červen 7, 2013 uživatelem nu.frix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Myslíte že bude opravdu k dostání 28.2. Jak píšou v jrc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Vzhledem k tomu, že autoři už před časem oznámili, že Thief je hotový, tak nevidím sebemenší důvod (pokud nepočítám nějaké katastrofy, nebo přírodní živly), proč by tomu tak nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Tak na US store už je možý pre-order za cca 60USD čili cca 1200Kč. Na Amazonu by mohlo být ještě o něco levnějši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 No budu mít za 1500 se steelbookem :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 chci se zeptat lidí co tudle hru maj.... jak se otevíraj sejfy ??? naslouchal jsem zvukům...:D myslel jsem si že tam něco cvakne...a ono nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 Nevim co ostatnim ale ja mam obcas FPS problemy ne velky ale proste tohle mi zadna hra jeste nedelala :/ su ztoho docela odprclej . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 Já to mám naprosto plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valyhonda Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 Také by mě zajímalo,jak se otevírají sejfy...Mačkám R2 a točím L...někdy to zabere a někdy to trvá.....A jak vůbec Thief používá zbraně?Musím mít v menu neco zakliklé.Všechny mlátím jedním a tím samým,nebo je Thief jen o kradení...Díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Tak sejf se otevře jen kódem kterej najdeš na nějakém papíru v tom domě kde je sejf.....a zbraně máš 2 ten malej palcat a luk(různé druhy šípů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckgreen Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 ten kod u prvniho sejfu je: 7 - 3 - 9 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckgreen Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Nevíte jak poznám, že už jsem nějakej byt vykradl, abych tam nelezl znova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Chci se zeptat kdo hrajete Thiefa - hraju potichu,nezabíjím a stejně mám pokaždé při hodnocení postupu misí PREDATOR...nechapu proč...můžete někdo poradit co dělám špatně?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Zabijet nemusis, staci ked ich omracis ve stealthu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Ja se vsem vyhybam,maximalne je odlakam a stejne mam predator... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Hele ono u hlavnixh misi je to jedno stejne dostanes koli trofeji max 2x challenge s kazde mise a to jednu za all loot a jednu za predatora trebars. Hlavne si udelej (ked to chcel koli trofeji) challenge u client jobs, tam se ich da nasbirat 4x za kazdou misi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.