remarkcz Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Čau myslim, že to tu už někde asi bude :) ale stejně se chci zeptat NATO: 1)Jak účině zrychlit počítač.... (programy mi moc nepomohly... defregmentace apdb.) 2) Mam WINxp ... 8GB ram a ukazuje se mi 3,25GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grep Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Čau myslim, že to tu už někde asi bude :) ale stejně se chci zeptat NATO:1)Jak účině zrychlit počítač.... (programy mi moc nepomohly... defregmentace apdb.) 2) Mam WINxp ... 8GB ram a ukazuje se mi 3,25GB Nainstalovat 64 bit system.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 souky5 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Jo no je jedna verza win xp s 64 bit je v aj ale existuje čeština... vše najdeš na piratech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Mě štve prostě že investuju do těch ramek aspon a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 souky5 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 OMG. ČTI naistaluj si 64bit xp nebo jakej koli 64bit operacat a jeto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Okej okej KLID ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 remarku, stejně je ti 8GB ram doslova k prdu, protože se ti dříve zahltí procesor.Upgraduj to PC a do tohoto už nic neinvestuj, je to škoda peněz.Taková rozšířená fáma - čím více ram, tím rychlejší pc .. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Na new PC už se pracuje ale přece jen ... Ale tenhle bych chtěl na programy (CAD apdb.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 A co jiné komponenty, CPU,GPU ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Zrovna CAD mi žere docela procesor.Ramku moc ne, hoď si tam rovnou W7 64bit.Také záleží co v CADu děláš, já pouze el. schémata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 V CADU kreslim Domy [sem na STAVEBCE ;) ] .... Grafarnu na tomhle neřešim spíš pracák no .... ten budu mít ted ,,,novej,,,, (levně bud core i3 nebo core2duo) Ale chtěl bych bud i5 - i7 ale zatim nemam dost abych investoval do všeho ...... (motorka, pc, ps4) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) jasný jinak jak píšou nahoře, nahoď xp 64bit a nebo sedmičky 64bit, pač jinak tolik ram ti je kničemu, a jinak ten procak pak pořeš a pak poznaš že se ti to zrychlilo... jinak tim že pridáš ram se pc moc nezryhlí (teda pokud jsi hned ze začátku nemel málo , třeba 512mb)... Upraveno Duben 2, 2013 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ok uvidim co střihnu jestli Xp nebo 7 .... Co ssd ..?? Potřebuju dělo na rychlost .... (ne na hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 tak když tam hodíš ssd tak to bude ještě větší báseň :) hod tam nakej 64 nebo 128 gb a na to nainstaluje win7 64bit a uvidíš jak to pěkne pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 A to se nastaví při instalaci ..? Nikdy sem systém neinstaloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Vložíš do pc DVD s win, poté restartneš pc, nabootuješ z toho dvd a tam už je pak pruvodce tou instalací, zformátuješ ten starej disk a klikneš na ten novej a ono to tam nainstaluje. Ješte před tim musíš v biosu nastavit bootování z DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ztrácim se u xxxx až bude ssd tak písnu a přes skype bysme se domluvili kdyby si chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 ok klidně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Duben 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Máte někdo zkušenosti s programama jako je Ccleaner apdb..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 (upraveno) Ccleaner pouzivam jinak nic víc. Upraveno Duben 15, 2013 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 SSD disky nezrychlují moc práci s grafikou.To se ukládá hlavně na ram paměti.Přešel bych na win 7 64bit ale hlavně bych předtím KOMPLET vymazal pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
remarkcz
Čau myslim, že to tu už někde asi bude :) ale stejně se chci zeptat NATO:
1)Jak účině zrychlit počítač.... (programy mi moc nepomohly... defregmentace apdb.)
2) Mam WINxp ... 8GB ram a ukazuje se mi 3,25GB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.