perrek Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 přátelé mí drazí. opět otravuju s PC grafikou. je zde někdo kdo umí a byl by tak hodný a udělá pro mě převod obrázku z formátu PNG do křivek? (tzn. formát EPS, CDR, AI....) předem moc děkuji. Budu moc vděčný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TwiCe Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 aneb ikdyž to jde přes inkscape pár kroky, proč si na to nesehnat otroka kterej to udělá za vás :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 bohužel nerozumím řeči tvého kmene, v tomhle se nevyznám a vůbec netuším o čem je řeč :D takže přes nějaký inkscape nemám ponětí jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TwiCe Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 taky sem totálně netušil oco jde, ale za půl hoďky zkoušení sem to proluštil a pokud nejseš línej tak to zvládneš taky :D přes klik > i n k s c a p e , můžeš si myslet že že jsem hajzl že ti nepomůžu líp, ale snaž se když něco chceš :D +zkus todle, pokud to bude fungovat tak máš kliku že jsem na to random narazil :) http://vectormagic.com/home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
přátelé mí drazí. opět otravuju s PC grafikou. je zde někdo kdo umí a byl by tak hodný a udělá pro mě převod obrázku z formátu PNG do křivek? (tzn. formát EPS, CDR, AI....) předem moc děkuji. Budu moc vděčný :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.