mir4a Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Zdar... chci si koupit xbox 360 4gb slim a budu ho objednávat z herni-svet.cz No a chtěl jsem se zeptat jestli to je dobrá volba. Docela se bojím aby mi nepřišla jenom krabice s cihlou :D Nechtěl bych jim zaplatit 4000 za xbox a třeba by byl nefunkční. ale na druhou stranu obchod má hodně doporučení i vysoké hodnocení. Mám do toho jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Tady je xbox z ověřeného obchodu s IT http://www.czc.cz/xbox-360tm-s-standard-system-4gb_2/82260/produkt - pokud se obáváš o cihlu, tak myslím, že toho se bát nemusíš, ani u serveru herni-svet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mir4a
Zdar... chci si koupit xbox 360 4gb slim a budu ho objednávat z herni-svet.cz
No a chtěl jsem se zeptat jestli to je dobrá volba. Docela se bojím aby mi nepřišla jenom krabice s cihlou :D
Nechtěl bych jim zaplatit 4000 za xbox a třeba by byl nefunkční.
ale na druhou stranu obchod má hodně doporučení i vysoké hodnocení.
Mám do toho jít?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.