xDante1986 Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 o co je zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Potřeboval bych návod (spíš jenom poradit) na: http://console-forum.net/showthread.php?t=15213 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Metal Gear Solid Portable Ops? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Metal Gear Solid Portable Ops? :D kde presne jsi se zasekl? dohral jsem to 5* tak snad dokazi poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 byl bych ochotny pomoct s navodem na lego star wars:D aale nwm esli by to nekdo potreboval....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 jj ten jsem tam nedal ...jestli admini dokáží rozšířit hlasovací možnosti mám pár her, tak a´t sem nějaký písne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Docela by bodnul navod na Simpsons Game:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Dante pls navod jak se stat milionarem nebo jak rychle prijit k penezum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 Dante pls navod jak se stat milionarem nebo jak rychle prijit k penezum ;) vstan a zacni makat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 jj na simpsnz,ale ne navod spis tip jak porazit boha,porad ho ne a ne dat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Některé z těchto her(návodů) mám na papíře nebo v PC.(třeba GoW 1,2,Medievil apod.)A něco je na www.forumplaystation.com(vše v češtině) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 The Simpsons Game ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 no chystal jsem se na návod na toho manhunta ale zjevně z toho nic nebude když lidi tady z fora vynášejí mé návody ven, přestože jsem je dělal exkluzivně pro forum. viz http://www.pspzone.sk/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=7926 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.