DitR010 Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 [TABLE=width: 99%, align: left] [TR] [TD] [/TD] [TD] nevíte někdo proč když natáčím video ze hry na Frapsu tak mě nejde slyšet ??? v movies mám normálně zaškrtnuto record externat input (mikrofon realtek high definition audio) a mikrofon mi normálně na skypu funguje ... díky za rady [/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 ZKus si mikrofon zesílit tak na 10-20 db, podletoho, jakej máš, na 30 to nedávej- šumí to.. Taky se pohraj pak s Realtekem, a když nic nepomůže, tak stáni Audacity, a nahrávej přes něj ;) má to pak lepší zvuk, a když ti video bude náhodou řvát, tak ho ztišíš bez újmy na hlasu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Stahl jsem ten audacity a už to běží ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Audacity je nej, nemá cenu se s*át s frapsem ;) taky si stáhni patch na Mp3 (nevím, jestli to tam už máš, ale já jsem to muse dodatečně stahovat).. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Jj stahnu, ještě si koupím tento mikrák http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000000000012PV a hurá na LP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Pošli svůj kanál ;) taky točím :D Boujangelovi LP Ten mikrák mám taky, jestli máš dobrou zvukárnu, tak si ho kup, ale já bych si připlatil 300 a koupil bych dynamicu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Ještě netočím, teprve se připravuji, zatím dělám intro ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Aha, tak ať se daří ;) Bude to Minecraft ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 No MC určitě ne, to natáčí každé druhé děcko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaLounX Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Zkus natáčet webkamerou. Pokud ti fraps nepodporuje normální mikrofon. Web kamera ti nahrává zvuk jak ze hry tak hlas zvenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Ježiši už jsem tu napsal že jsem si stahl audacity a to nahrává i zvuk, než budeš radit kraviny tak si prosím přečti odpovědi nahoře ... Viděls někoho že nahrává webkamerou LP na hru ?? :D Ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DitR010
[TABLE=width: 99%, align: left]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD] nevíte někdo proč když natáčím video ze hry na Frapsu tak mě nejde slyšet ??? v movies mám normálně zaškrtnuto record externat input (mikrofon realtek high definition audio) a mikrofon mi normálně na skypu funguje ... díky za rady
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.