Peter_King Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Injustice Gods Among Us XBOX360-SWAG Velikost : 7,28 GB Wave: XGD3 Region : Free Žánr: Bojovka Superhrdinská mlátička Injustice: Gods Among Us se už příští týden dočká hratelné demoverze. V ní si budete moci vyzkoušet Batmana, Wonder Woman a Lexe Luthora v aréně zasazené v Gotham City. Injustice: Gods Among Us vychází a my se nemůžeme dočkat toho, až s některým z našich milovaných superhrdinů nakopeme zadky těm, které nemáme vůbec rádi či rovnou i jejich antihrdinským protějškům. Proč ale třeba s Wonder Woman nezkusit položit na lopatky Jokera? V této hře je přece všechno možné! Nově byl navíc vydán trailer představující v celé jeho kráse Blacka Adama. Spolu s ním bylo každopádně vvydáno prohlášení, že se dema dočkáme v průběhu příštího týdne, což nás potěšilo ze všeho nejvíce. Upraveno Duben 6, 2013 uživatelem Peter_King Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Uz mam v Xboxu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1swat Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Mam RGH a DB 14699 a tato hra mi uz nejde spustit...je to koli tomu DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Také mi hra nejde na RGH, mám kernel 14717. Takže mě čeká první updatování kernelu. Podle xbox360iso hra musí mít nejnovější 2.0.16203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 jak se ten update dělá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 tak ja mam štěstí ..mam 16202 a teď jsem to spustil a jde mi to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 tady mas navod http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16203-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Update DB není nutný stačí ze hry, když je vyextrahovaná Xbox Image Browserem vymazat složku s updatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Tk to jsem zvědav jestli mi to pujde :?: a jaká je teda přímo hra? Je alespon tak dobrá jako poslední mortal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Prosim Vas podle navodu jsem pres image browser odstranil system update.Ale ted nevim co s tim :) kdyz je ISO rozbalene.Normalne ho nahrat pres ftp do xboxu(spostu souboru je to rozbalene ISO) nebo to musim zpatky pres imgburn prevest na iso? Ja doposud pouzival jen ISO2God a uplne bez problemu.Hru((Iso ) jsem prevedl a prehral do xboxu a vse fungovalo. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Prosim Vas podle navodu jsem pres image browser odstranil system update.Ale ted nevim co s tim :) kdyz je ISO rozbalene.Normalne ho nahrat pres ftp do xboxu(spostu souboru je to rozbalene ISO) nebo to musim zpatky pres imgburn prevest na iso?Ja doposud pouzival jen ISO2God a uplne bez problemu.Hru((Iso ) jsem prevedl a prehral do xboxu a vse fungovalo. Dekuji To co ti vyextrahuje Xbox Image Browser nakopíruj normálně do xboxu jak jsi dělal pres ISO2GOD... nebo nahraj na externí HDD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 (upraveno) diky me to prislo divny.Protoze je to trochu jiny format(jsem laik)Dekuji tak jsem prehral cely adresar(rozbalene ISO bez system update) do stejneho mista jak jsem nahraval adresare ktere jsem vytvoril pres ISO2GOD. Contentt/0000 atd hra stale nejde spustit.Pise mi to ze mam zkusit hru stahnout znovat(chyba) Poradil by mi nekdo prosim co s tim? Upraveno Duben 6, 2013 uživatelem jack68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1swat Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Skusal som a nepomohlo to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 trošku offtopic, nemyslíte? jděte už někam s tim RGH!!! tady se má diskutovat o hře aspoň někdo napište, jaký to je.. jestli to stojí za stažení a vypálení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 (upraveno) trošku offtopic, nemyslíte? jděte už někam s tim RGH!!! tady se má diskutovat o hřeaspoň někdo napište, jaký to je.. jestli to stojí za stažení a vypálení Je to dobré, cutsceny v kampani jsou odfláknutý ale boj je dobrý. Upraveno Duben 7, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 (upraveno) Dobrý den, hra na odreagování je dobrá. Upraveno Duben 19, 2013 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 čaute, nemohl by jste mi někdo tuto hru prosím přepálit :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.