xando Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Zdravím, rád bych přešel na DB 16203 a hodlám využít postupu s J-Runnerem. Zálohu od flashera mám, CPU key i nand soubory, ale těch je více, mám k dispozici nanddumb1.bin, nanddumb2.bin a nandflash.bin, předpokládám, že poslední už je nand po úpravě, ale netuším, který z těch dvou prvních zmíněných použít. Může mi někdo poradit? Dkěuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Muzes pouzit z tech dvou jaky chces, jelikoz jsou oba stejne pokud byla udelana uprava RGH dle standartnich postupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Díky za info, flasher už byl tak hodný a toto mi potvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.