Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps 3 tv

wariorpolni

Otázka

Zdar,chci se zeptat,mám PS 3 , ale kromě uncharted :) na tom vypadají hry hodně blbbě a to ani ne grafikcy,ale zubatostí všeho co ve hře je.Vím že PS 3 vyhlazování nemá , ale oproti např.

je to rozdíl asi jako mezi plným rozlišením a nižším rozlišením , prostě to je tak zubaté,že ani z 2 metru se to nepodoba tomu videu na youtube :D ... TV mám http://lcd-televize.elektromedia.cz/hyundai-llf22814mp4. Chci se zeptat,je to televizí , nebo něčím jiným ? Rozlišení PS 3 mám klasicky 720p
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ah , takže full HD a LCD televize nestačí ? :D

Asi si to zle pochopil. Pisal som o nahratom videu, ktore sa konvertovalo na potrebny format pre youtube. Taketo video nemozes porovnavat s obrazom hry, ktoru prave hras. To video na YT nema taku ostrost a preto nevidis zubatost hran. V hre, ktoru hras, je obraz na TV ostrejsi a tym padom aj viditelnejsie nedostatky hran.

Odkaz ke komentáři

• 0
Asi si to zle pochopil. Pisal som o nahratom videu, ktore sa konvertovalo na potrebny format pre youtube. Taketo video nemozes porovnavat s obrazom hry, ktoru prave hras. To video na YT nema taku ostrost a preto nevidis zubatost hran. V hre, ktoru hras, je obraz na TV ostrejsi a tym padom aj viditelnejsie nedostatky hran.

Jasný,to už jsem pochopil,ale spíš mě zajímá , to jako na Full HD LCD televizi , akorát jinčího typu (např.drahší) bude vypadat lépe ?

Odkaz ke komentáři

• 0
Jasný,to už jsem pochopil,ale spíš mě zajímá , to jako na Full HD LCD televizi , akorát jinčího typu (např.drahší) bude vypadat lépe ?

Ale ani neviem, ci to je naozaj tak spatne, ako pises. Pretoze si dal ako priklad to video na YT a to som ti vysvetlil, ze to takto nemozes porovnavat. :) jedine ked si to u znameho vyskusas na inom fullhd tv...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu