throska Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 tak mi ještě nekdo řekněte co to znamená FAKE je mi jasný že je to špatný ,ale jak to poznám? mam 2G MEMORY STICK PRO DUO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 tak mi ještě nekdo řekněte co to znamená FAKE je mi jasný že je to špatný ,ale jak to poznám? mam 2G MEMORY STICK PRO DUO FAKE - je karta pomalá...kdyby si hledal tak najdeš topic pro zjištění estli je nebo není FAKE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirim Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 tak mi ještě nekdo řekněte co to znamená FAKE je mi jasný že je to špatný ,ale jak to poznám? mam 2G MEMORY STICK PRO DUO Fake je padělek, tzn. neoriginalní všc, dost se takhle delaji pametovky Sony, sice tam je napsano Sony, ale je to bohuzel opravdu jen napsane, uvnitr je to cinskej smejd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
throska
tak mi ještě nekdo řekněte co to znamená FAKE je mi jasný že je to špatný ,ale jak to poznám? mam 2G MEMORY STICK PRO DUO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts