BigDadyKane Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Ahoj. Chci se vás zeptat jestli už je karta co umí 3DSrom her. Viděl jsem jen karty pro 3DS co umí pouze NDSromky ale ne 3DSrom. Jsem v tom začátečník - tudíž se omlouvám za jednoduchost tohoto dotazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 neexixstuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigDadyKane Odesláno Duben 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 To je škoda. Děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Existuje ale je to ještě nedotažený dle mého ace3ds pro http://www.ace3ds.com/ace-3ds-pro-product.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigDadyKane
Ahoj. Chci se vás zeptat jestli už je karta co umí 3DSrom her. Viděl jsem jen karty pro 3DS co umí pouze NDSromky ale ne 3DSrom. Jsem v tom začátečník - tudíž se omlouvám za jednoduchost tohoto dotazu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.