Lukáš Petrů Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2013 Konzole se mi zasekava v menu musím ji vypnout tlačítkem a po zapnutí se obnovuje sistem nebo co? Udělá to tak každé druhé spuštění .. Full Restore jsem udělal! Dokáže mi někdo poradit. Další dotaz da se nějak zálohovát save z her. Třeba na USB? Citovat
Lukáš Petrů Odesláno Duben 10, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2013 Tak změna teď se to sekne tak že musím dlouho držet tlačítko ON/OFF aby se vůbec rozjel. Dá se s tím něco udělat nebo už prostě je PS3 KO? Citovat
Fogzila Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2013 Konzole se mi zasekava v menu musím ji vypnout tlačítkem a po zapnutí se obnovuje sistem nebo co? Udělá to tak každé druhé spuštění .. Full Restore jsem udělal! Dokáže mi někdo poradit. Další dotaz da se nějak zálohovát save z her. Třeba na USB? Staci dat usb do ps3 portu označiť save a dať copy a do usb a ak sa ti ps3 sekne hned po nabehnuti menu ps3 tak to daj reklamovať ja napr. ked chodim na niektoré stránky cez net na ps 3 kde je vela informacii tak mi sekne ps3 a musim reset a restore ale potom vsetko ide v pohode. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.