Lukáš Petrů Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Konzole se mi zasekava v menu musím ji vypnout tlačítkem a po zapnutí se obnovuje sistem nebo co? Udělá to tak každé druhé spuštění .. Full Restore jsem udělal! Dokáže mi někdo poradit. Další dotaz da se nějak zálohovát save z her. Třeba na USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Petrů Odesláno Duben 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Tak změna teď se to sekne tak že musím dlouho držet tlačítko ON/OFF aby se vůbec rozjel. Dá se s tím něco udělat nebo už prostě je PS3 KO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Konzole se mi zasekava v menu musím ji vypnout tlačítkem a po zapnutí se obnovuje sistem nebo co? Udělá to tak každé druhé spuštění .. Full Restore jsem udělal! Dokáže mi někdo poradit. Další dotaz da se nějak zálohovát save z her. Třeba na USB? Staci dat usb do ps3 portu označiť save a dať copy a do usb a ak sa ti ps3 sekne hned po nabehnuti menu ps3 tak to daj reklamovať ja napr. ked chodim na niektoré stránky cez net na ps 3 kde je vela informacii tak mi sekne ps3 a musim reset a restore ale potom vsetko ide v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.