neo.a Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 čaute mám problém s grafikou v mafii 2, vždycky venku když jedu v autě mi na nebi blikaj textury a někdy blikaj i okna a mě to docela leze na nervy, crack jsem zkusil novej a nepomohlo, nevíte někdo co s tim ? Mám ATI Radeon HD 5570 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 nove patche, ovladace ke GK mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 nejdřív sem hoď teploty pc,nainstaluj starší ovladače ke gk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Duben 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 hele vůbec nevim jak se ta mafie aktualizuje a ani jak stáhnout starší ovladače, kdyžtak kdyby jste mohli nějak podrobně, bojim se, že když stáhnu starší ovladače budu mít pak problém třeba s něčim náročnějším jako je bioshock infinite, nebo dishonored že to pak bude zlobit tam..jinak na tu gk používám catalyst control center a k těm teplotám: v graf kartě je to 44 stupňů, rychlost ventilátoru 15%.. dál fakt nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neo.a
čaute mám problém s grafikou v mafii 2, vždycky venku když jedu v autě mi na nebi blikaj textury a někdy blikaj i okna a mě to docela leze na nervy, crack jsem zkusil novej a nepomohlo, nevíte někdo co s tim ? Mám ATI Radeon HD 5570
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.