neo.a Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2013 čaute mám problém s grafikou v mafii 2, vždycky venku když jedu v autě mi na nebi blikaj textury a někdy blikaj i okna a mě to docela leze na nervy, crack jsem zkusil novej a nepomohlo, nevíte někdo co s tim ? Mám ATI Radeon HD 5570 Citovat
0 RadaR Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2013 nove patche, ovladace ke GK mas? Citovat
0 Artom Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2013 nejdřív sem hoď teploty pc,nainstaluj starší ovladače ke gk Citovat
0 neo.a Odesláno Duben 10, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2013 hele vůbec nevim jak se ta mafie aktualizuje a ani jak stáhnout starší ovladače, kdyžtak kdyby jste mohli nějak podrobně, bojim se, že když stáhnu starší ovladače budu mít pak problém třeba s něčim náročnějším jako je bioshock infinite, nebo dishonored že to pak bude zlobit tam..jinak na tu gk používám catalyst control center a k těm teplotám: v graf kartě je to 44 stupňů, rychlost ventilátoru 15%.. dál fakt nevim.. Citovat
Otázka
neo.a
čaute mám problém s grafikou v mafii 2, vždycky venku když jedu v autě mi na nebi blikaj textury a někdy blikaj i okna a mě to docela leze na nervy, crack jsem zkusil novej a nepomohlo, nevíte někdo co s tim ? Mám ATI Radeon HD 5570
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.