Herba9 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Zdravim borci tak co říkáte na tuto hru .Konečně je tady na PS3 super MMOrpg myslím .Mam jí koupenou a jsem zvědavej jak to pofachčí. jinak youtube je zde: .POkud někdo má zájem si zapařit napište mi PM nebo mě kontaktujte na Skype :HErba9 diky moc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japao Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Zdravim borci tak co říkáte na tuto hru .Konečně je tady na PS3 super MMOrpg myslím .Mam jí koupenou a jsem zvědavej jak to pofachčí.jinak youtube je zde: .POkud někdo má zájem si zapařit napište mi PM nebo mě kontaktujte na Skype :HErba9 diky moc . zdar jiz take hraji jako psn japao666 ve hre Japao666cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 kdy to bude free to play ? podle všeho už má bejt asi tejden ale furt tam na mě bliká cena 485 kč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.