Dyakon Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Krásný den všem! Chtěl jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi komponentním kabelem za 3 stovky a tím samým kabelem za necelých 7, kterej je ale v krabici nintenda. Mám pocit, že na kabelu nejde nic moc ♥♥♥♥♥♥, že u toho druhého se připlácí za značku, respektive certifikaci. V jednom internetovém obchodu, tuším www.herni-svet.cz jsem našel oba dokonce. Děkuji za radu, která mi eventuélně možná ušetří 4 stovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyakon Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 místo srdíček má být "podělat" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Mozna ti trosku pomuzu... mel jsem jak original tak false :cheesygrin: Problem u neznackovych byva kvalita dratu a spoju... taky jsem si rikal ze na kabelu se neda nic posmolit ale opak je pravdou... staci aby byl z nejakeho horsiho materialu nebo aby v miste kde se paji drat ke koncovce byla spatne pouzita pajka... pak se na obrazu objevujou duchove....sumeni atp. Ale moje rada je KUP TEN LEVNEJSI :cheesygrin: pokud nebudes spokojeny s kvalitou je to duvod k vraceni... (mas na to 14 dnu pri nakupu v eshopu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 (upraveno) Já kdysi koupil na Aukru tenhle http://aukro.cz/hd-av-component-kabel-pro-vase-wii-doklad-ihned-i3176315002.html (furt ho prodávaj, je to stejná firma) a funguje perfektně, rozdíl je poznat oproti scartu a neměl jsem s tím žádný problém (akorád ten můj byl bílej co mam doma) . A je fajn že má skoro 2m, to se hodí. To jsem si myslel u ovladačů že si koupim kvalitu, koupil jsem originály ty černý a můžu říct že při každým novým používání jakoby drhnou tlačítka než se rozhejbají, oproti těm bílým strašnej sešup co se týče kvality, kdybych koupil nějaké šunky za pár korun možná bych na tom byl líp. Upraveno Duben 15, 2013 uživatelem SuiVanOrton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyakon Odesláno Duben 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 děkuju za drahé rady, koupím dle odkazu z toho aukra =) jinak když jsi nakousl i ty ovladače, na "chinese fake" jsem zanevřel už kdysi, koupil jsem si tak nunchuk a odešel po snad 2-3 týdnech hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 Cinske ovladace se nevyplati... cena je lakava a kvalita je tak mizerna ze je skoda to komentovat... mel jsem vzdycky 2 originalni a 2 cinany... a ty cinany jsem pouzival jen kdyz se seslo hodne lidi...hlavne lidi co nemeli jeste Wii a tak jim ty obcasne vady tolik nevadily... Plati na to porekadlo:"Nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat levne veci." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 No ale jak říkám, koupil jsem originály ty černý a nejradši bych je vyhodil z okna, šmejdy jsou to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 Originaly v CR nebo od jineho vyrobce nez nintendo? Videl jsem prodavat cinany i "originaly" za celkem vysoke ceny ale byla to druha jakost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) Přímo tady v ČR, kupováno v alfa.cz, originál Nintendo, mělo to všechny papíry jako že je to originál atd. Ale tlačítko třeba to velký (to je A myslím) to při prvním použití (ten den) šíleně dře, pak když se na to párkát máčkne tak to pak už jakž takž běží, ostatní tlačítka to samé. Strašně velký rozdíl oproti těm bílým, já jsem je tenkrát prodal protože mi v obýváku svítili (to je taky nápad udělat to bílý) a koupil tyhle černý ale ty stojí prostě za dvě věci ... Navíc k nim mám ještě ten Wii motion což mě docela štve, tenkrát ještě nebyli ty co to maj v sobě integrovaný, navíc jak to necháš měsíc ležet bez povšimnutí tak se vybijou baterie , což moc dobře Nintendo nevymyslelo. A dávat je tam nový to zase musí člověk sundat to wii motion, sundat ten gumovej obal, celý to vyndat aby se tam vůbec dostal. Hnus velebnosti ... Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem SuiVanOrton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Mno ja mam treba bily obyvak :D takze me ted stve cerne WiiU :D (schoval jsem ho pod gauc) Jojo taky mam ovladace s Pluskem jeste jak se pripojovalo...to je doslova tragedie... gumove obaly uz jsem zrusil... ze zacatku mi prisly super... pozdeji uz zacaly jen prekazet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.