DoktorVitek Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Zdravím! Můj devítiletý bratr si za vysvědčení hrozně přeje PSP a tak bych se s váma chtěl poradit, které koupit. Já mám PSP 3004 - CFW 6.20 PRO-B10 a určitě chceme abysme spolu mohli hrát po wi-fi a bez problémů. Mám sehnat z bazaru 3004 nebo koupit E-1004 a který CFW je bezproblémový co se týče multiplayeru? Už jsem tady nějakou dobu nebyl a trochu jsem ztratil přehled. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 U E-1004 neni wifi, abys vedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Duben 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Počkat a jak tam funguje multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ExisteRcz Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 (upraveno) Počkat a jak tam funguje multiplayer? Multiplayer tam prostě nefunguje. Nemá to WiFi takže nefunguje ani AdHoc, E-1004 je pouze na Singleplayer.. Multiplayer tam prostě nejde. Edit:// Takže pokud chceš aby tam šel Multiplayer tak jedině kup jedině 3004. Upraveno Duben 13, 2013 uživatelem ExisteRcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Duben 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Páni, tak to je štěstí, že jsem se zeptal! No a celkově, ze všech modelů vám které PSP přijde jako nejlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Slim 2000 je proste nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 3000 je nejlepší, škoda že už ho neprodávají... Sony sama sebe okrádá ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 3000 je nejlepší, škoda že už ho neprodávají... Sony sama sebe okrádá ! ale prodavaji třeba zde http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=PSP&SK2=Konzole&menu=454 Sam mám od tam tud PSP 2004 slim sice bazarové ale dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Jo prodávají, ale poslední kusy za přemrštěnou cenu a za to jim to nikdo nekoupí ! Já svoje psp kupoval ke konci roku 2011 a stálo mě 3000 a to už bylo jedno z posledních co v obchodech byly, takže jsem měl štěstí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Jo prodávají, ale poslední kusy za přemrštěnou cenu a za to jim to nikdo nekoupí ! Já svoje psp kupoval ke konci roku 2011 a stálo mě 3000 a to už bylo jedno z posledních co v obchodech byly, takže jsem měl štěstí :) já taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DoktorVitek
Zdravím!
Můj devítiletý bratr si za vysvědčení hrozně přeje PSP a tak bych se s váma chtěl poradit, které koupit.
Já mám PSP 3004 - CFW 6.20 PRO-B10 a určitě chceme abysme spolu mohli hrát po wi-fi a bez problémů.
Mám sehnat z bazaru 3004 nebo koupit E-1004 a který CFW je bezproblémový co se týče multiplayeru?
Už jsem tady nějakou dobu nebyl a trochu jsem ztratil přehled.
Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.