snake33 Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Ahoj, včera jsem si koupil VIP pro možnost stahování české lokalizace do her. Bohužel k mému překvapení tak 9/10 mi nejde. Sice program vše udělá, ale při pokusu dostat počeštěnou hru do Xka vyhodí chybu a nebo zaseká celou konzoly. Mám RGH - FSD 3.0 - slim 250GB Máte s tímto forem někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Já tuto zkušenost mám, mám rgh,hraju z externího hdd a všechny češtiny co jsem si stáhul,nebo cela isa v cz, tak šlapou na 100% a hry v češtině jsou lepším požitkem,hlavně jako hry L A Noire se bez cz neobejde.Takže můj názor jak na cenu 300,- kč tak na práci těch kluků z webu je jednoznačně kladný, ba co víc....vychvaluji je všude :-) Takže vidím chybu u tebe, v pc, nebo v xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Taky mám jen kladné zkušenosti, vše mi šlape, jak celá isa cz tak i češtiny které jsem si do isa přes program přidal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Duben 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 To jsem přesně tušil, tak že chyba je někde u mě, mám právě za to, že když bych to dával ne ext. HDD tak by to jelo, ale na tom interním to nechce šlapat, nebo se mýlím? PS. děkuji za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Duben 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Po návodu od uživatele TORO, vše funguje jak má - tímto mu moc děkuji. Zkušenosti tedy i pro mě se share-forum.net a s CZ lokalizací je super.[h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.