iniesta13 Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Zdravim mužete mi poradit jestli se dá Ps3 s FW 4.10 flashnout,tak aby šli na něm hrát stažený hry?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusbaj Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Můžeme ti poradit. Bohužel nejde to. Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iniesta13 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Díky moc právě včas akorát sem chtěl koupit Ps3 a ten chlapík mi samozřejmě psal,že flashnout jde,takže je dobře že to vím,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 jde flashnout jeli to fatko, či slimko max cech 2500A... hw flasherem downgrade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iniesta13 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Jsem se právě ted dozvěděl,že je to FW 4.40 a ta jde čí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 viz vejš ? co je to přesně za model.. na psku je zespoda nalepenej štítek .. něco ves tylu například CECHL04, nebo CECH2500A... pak se muzes i sam presvedcit na : http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models sloupec downgradable.. jak tam neni 3.55 maximálně.. ono je to i červený jak tam je vyšší.. tak to nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.