Karel IV Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) V tomto programu se dají vytvářet motivy pozadí. 1. Musí mít flashku naformátovanou z Xboxu. 2. Otevřete program a kliknete do lišty tool. 3. Kliknete Theme crator a objeví se vám okno kde se vkládají obrázky. 4. Máte obrázky vybraný tak vedle křižku je políčko s Save to device to vyberete a vyberete flasku. 5. Potom jen stačí dát flasku do Xboxu a vybrat váš motiv. Viz. Přiložené obrázky Program může sloužit i jako Total Comander v PC. Dají se i získávat přes něj i Avatar awards a Archivmenty.(Jen u diamond verzi) Dá se měnit i Gamer picture. Dají se i upravovat profily. Přidávat hry.(Nezkošel jsem.) Odkaz ke stažení: http://www.xboxmb.com/ Nástroje: Account Editor Achievement Unlocker Avatar Award Unlocker Avatar Color Editor Game Adder Profile Data Editor Crysis 2 Online Editor Gears of War 3 Profile Editor N+ Progress Editor Halo: Reach Credit Editor Jiné nástroje: Device Explorer Gamer Picture Pack Creator Gamercard Viewer Package Manager Theme Creator Title ID Finder Upraveno Duben 18, 2013 uživatelem Karel IV Rozšíření příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 No nevím. Stáhlo to kraťoučký souborek, pak to spustilo další Download - což už je dost nedůvěryhodné, pak mi spadl prohlížeč a celé to spadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Duben 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Ty jsi zkoušel přidávat hru ??? Ja jsem zatim to nezkosel a ani nemam diamond učet takže ani ty awatar avards. Ale četl jsem že jim to funguje takže moc nevim. Ale ten motiv funguje mám odzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.