sportak78 Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Kde vzít PS ONE hry do PSP. Klasické PSP hry stáhnu z ulož to, ale PS ONE jsem nikde zatim nenašel. Kdo má odkaz, nebo radu, sem s ní.. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Koupit? Není tohle proti pravidlům fóra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sportak78 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Koupit? Není tohle proti pravidlům fóra? si je klídně kup:blejt: a neni proti těm tvým pravidlům i diskuze na téma flash :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 jen nepstovat žádný přímý linky na warez .. na to sou jiný fora .. kde najdeš i to na co se ptáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sportak78 Odesláno Duben 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 aha.... no tak to nepiš sem a napiš mě to soukromou zprávou. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sportak78
Kde vzít PS ONE hry do PSP.
Klasické PSP hry stáhnu z ulož to, ale PS ONE jsem nikde zatim nenašel.
Kdo má odkaz, nebo radu, sem s ní..
Díkes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.